ОДБОЈКАРСКИ КЛУБЗапознајте го шампионот
ОК ВАРДАР

Упорност. Среќа. Триумф. Пораз. Гледаме дека сето тоа останува на теренот, бидејќи одбојкарската сезона е официјално врз нас.
Сите награди го препознаваат играчот со највисок процент на севкупно подобрување во сите настани.
Сите награди го препознаваат играчот со највисок процент на севкупно подобрување во сите настани.
Сите награди го препознаваат играчот со највисок процент на севкупно подобрување во сите настани.
Сите награди го препознаваат играчот со највисок процент на севкупно подобрување во сите настани.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ТИМИЗВЕШТАИ ОД НАТПРЕВАРИ И
РАСПОРЕДИ

ЧЕТВРТОК, 21 АПРИЛ, ПРВА ДРЖАВНА ЛИГА (МАЖИ) 1/2 ФИНАЛЕ ПЛЕЈОФ
OK ВАРДАР
01234567890
OK ВАРДАР
01234567890
ОК ШКЕНДИЈА
ОК ШКЕНДИЈА
ГОК „БОРЕЦ“
ГОСТИ
ГОК „БОРЕЦ“
ПОНЕДЕЛНИК, 21 ОКТОМВРИ
ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“
ДОМА
ОК „ЈАНТА ВОЛЕЈ“
ПЕТОК, 3 НОЕМВРИ
ОК „ЏИО СТРУМИЦА“
ГОСТИ
ОК „ЏИО СТРУМИЦА“
СРЕДА, 8 НОЕМВРИ
ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“
ГОСТИ
ОК „ВЕСНА ПРОБИШТИП“
ВТОРНИК, 14 НОЕМВРИ
ОК „ЛИРИЈА“
ДОМА
ОК „ЛИРИЈА“
ЧЕТВРТОК, 23 НОЕМВРИ
ОК „УГД СТУДЕНТ“
ДОМА
ОК „УГД СТУДЕНТ“
ЧЕТВРТОК, 23 НОЕМВРИ
ОК „УНИВЕРЗИТЕТ ВО ТЕТОВО“
ГОСТИ
ОК „УНИВЕРЗИТЕТ ВО ТЕТОВО“
ЧЕТВРТОК, 23 НОЕМВРИ
ОК „ШУТОВА“
ГОСТИ
ОК „ШУТОВА“
ЧЕТВРТОК, 23 НОЕМВРИ

ТИМОТ НА ВАРДАР

https://www.okvardar.mk/wp-content/uploads/2021/11/BLAZOVSKI-1.jpg

КОРЕКТОРФИЛИП БЛАЖОВСКИ
31.07.1990
висина 197 / тежина 100

https://www.okvardar.mk/wp-content/uploads/2021/11/ANGELOVSKI-2.jpg

ЛИБЕРОДарко Ангеловски
04.02.1994
висина 180 / тежина 81

https://www.okvardar.mk/wp-content/uploads/2021/12/marko.jpg

ТЕХНИЧАРМАРКО СТОШИЌ
09.04.1993
висина 193/тежина 92

https://www.okvardar.mk/wp-content/uploads/2021/11/RISTO.jpg

СРЕДЕН БЛОКЕРРИСТО КЛОПЧЕВСКИ
19.05.1993
висина 203/тежина 102

https://www.okvardar.mk/wp-content/uploads/2021/11/AKBARI.jpg

ПРИМАЧКомеил Акбари
06.08.2001
висина 206/тежина 106

(Иран)
https://www.okvardar.mk/wp-content/uploads/2022/03/ivan.jpg

ПРИМАЧИван Џурлиќ
29.05.2001
висина 192/тежина 80

(Хрватска)
https://www.okvardar.mk/wp-content/uploads/2021/11/DIMOVSKI.jpg

Коректор/ПримачИгор Димовски
27.08.1991
висина 193/тежина 95

https://www.okvardar.mk/wp-content/uploads/2021/11/lepidovski.webp

Среден БлокерФилип Лепидовски
05.12.2002
висина 198/тежина 98

(капитен)
https://www.okvardar.mk/wp-content/uploads/2022/03/ali-rakhsha-1-e1646945492843.jpg

ПримачАли Ракша
03.04.2001
висина 191/тежина 78

https://www.okvardar.mk/wp-content/uploads/2021/11/MAKI.jpg

ТРЕНЕРМарјан Трајковски

НИЗ ИСТОРИЈАТАОК ВАРДАР

Клубот им овозможува на децата можност да учат и развиваат одбојкарски вештини.

Сите награди го препознаваат играчот со највисок процент на севкупно подобрување во сите настани.

ТИМОТ НА СЕНИОРСКИОТ ТИМИМЕ И ПРЕЗИМЕ

https://www.okvardar.mk/wp-content/uploads/2019/06/novo-logo-vardar-01-1.jpg

РАСПОРЕД НА ТРЕНИНЗИ НАОДБОЈКАРСКИ КЛУБ ВАРДАР

Клубот им овозможува на децата можност да учат и развиваат одбојкарски вештини.

Сите награди го препознаваат играчот со највисок процент на севкупно подобрување во сите настани.

SENIOR TEAM
MAIN FIELD
MONDAY
10AM - 11AM
TUESDAY
10AM - 11AM
WEDNESDAYConditional training
10AM - 11AMGYM
THURSDAY
10AM - 11AM
FRIDAY
10AM - 01PM
SATURDAY
10AM - 11AM
KIDS 7-8 YRS
MAIN FIELD
MONDAY
10AM - 11AM
TUESDAYConditional training
10AM - 01PMGYM
KIDS 10-11 YRS
MAIN FIELD
TUESDAY
05PM - 06PM
WEDNESDAY
05PM - 06PM

БРОЈКИЗА ТИМОТ

Сите награди ги препознаваат играчите со највисок процент на севкупно подобрување во сите настани.
0123456789001234567890

НАТПРЕВАРИ

0123456789001234567890

ТРЕНЕРИ

0123456789001234567890

ТРОФЕИ

0123456789001234567890

ЧЛЕНОВИ

НАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ

Голема благодарност до нашите спонзори/пријатели на клубот
https://www.okvardar.mk/wp-content/uploads/2021/11/sistina.jpg
https://www.okvardar.mk/wp-content/uploads/2021/11/orka.jpg
https://www.okvardar.mk/wp-content/uploads/2021/11/stopansnak-banka-ad-bitola.jpg
https://www.okvardar.mk/wp-content/uploads/2021/11/gorska.jpg
https://www.okvardar.mk/wp-content/uploads/2021/11/BWI.png
https://www.okvardar.mk/wp-content/uploads/2021/11/easytovisa.jpg
https://www.okvardar.mk/wp-content/uploads/2021/11/winner.jpg
https://www.okvardar.mk/wp-content/uploads/2021/11/sushicologo.jpg